“Εδώ όπου συναντιέται η ιστορία με το θρύλο, η άγρια ομορφιά με τη γαλήνη και το χθες γίνεται ένα με το σήμερα”
Το ξενοδοχείο Manthos, δημιουργήθηκε το 1910 από τον αείμνηστο Μάνθο Κεφαλά, με στόχο να παρέχει άριστες υπηρεσίες σε ό,τι αφορά τη διαμονή, το φαγητό αλλά και τις επαγγελματικές εκδηλώσεις. Οι επόμενες γενιές που ακολουθούν, επεκτείνουν τον Όμιλο Μάνθος, προσθέτοντας στη Συλλογή δύο ακόμα ξενοδοχεία, το Μanthos Blue στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου και Manthos Island στο λιμάνι της Σκιάθου.
Όλα τα δωμάτια είναι άνετα και φιλόξενα, συνδυάζοντας τη λιτότητα, την πολυτελή διακόσμηση και υπηρεσίες που ικανοποιούν όλες τις προσωπικές ή επαγγελματικές ανάγκες.
Περιστοιχισμένο από πλούσια βλάστηση και φυσικές πηγές με τρεχούμενο νερό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και νιφάδες χιονιού το χειμώνα, το Manthos Mountain Resort & Spa αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία διακοπών και την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε το βουνό των Κενταύρων και τα πολυάριθμα παραδοσιακά χωριά του.
H φιλοξενία του Manthos Hotels είναι ξακουστή και ιδανική για κάθε εποχή του χρόνου. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείoυ σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες που παρέχονται από το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, θα σας δώσουν την απόλυτη εμπειρία της φιλοξενίας των ξενοδοχείων Manthos.
Connect with us
Insta-στιγμές με έμπνευση από εσάς