ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
SPORTS CENTER

ΣΠΑ

Διάλειμμα απόλαυσης & χαλάρωσης
Προτεραιότητα μας αποτελεί η δική σας άνεση και φροντίδα και θέλοντας να σας παρέχουμε μία μοναδική εμπειρία διαμονής λειτουργεί στο ξενοδοχείο μας ευρύχωρος χώρος spa με θέα το πράσινο του Πηλίου υπό τους ήχους του δάσους. Στις εγκαταστάσεις του Manthos Mountain Resort & Spa υπάρχει πισίνα, σάουνα και χώρος περιποίησης, κατόπιν ραντεβού με τον θεραπευτή του ξενοδοχείου. Το ευρύχωρο spa λειτουργεί και κατά τους χειμερινούς μήνες από τις 15:00 έως τις 21:00, ενώ στους χώρους επιτρέπεται η προσέλευση ατόμων άνω των 16 ετών.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Feel The
Ground
Οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις διαθέτουν δύο γήπεδα ποδοσφαίρου με χόρτο και κλειστό γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο, καθώς και χώρο αποδυτηρίων. Τα γήπεδα διατίθενται για προπονήσεις ομάδων, καθώς οι εγκαταστάσεις είναι πλήρως εξοπλισμένοι με προπονητικό υλικό.

ΜΠΑΣΚΕΤ

The harder you work, the harder it is to love
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Manthos Hotel στεγάζονται το κλειστό γήπεδο μπάσκετ και το γήπεδο βόλεϊ με παρκετοτάπητα για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία αθλητικών ομάδων και την αναζωογόνηση των επισκεπτών του ξενοδοχείου.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις μας μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις εκείνων που θέλουν να διατηρούνται πάντα σε φόρμα, μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο γεμάτο από πλατάνια και οξιές.

ΙΠΑΣΣΙΑ

Enjoy the ride
Οι περιοχές του Πηλίου προσφέρονται για συναρπαστικές βόλτες με άλογα για εκείνους που θέλουν να απολαύσουν μια ήρεμη διαδρομή στη φύση. Οι αναβάτες θα εντυπωσιαστούν από την ομορφιά της περιοχής, θα περάσουν ανάμεσα από ελαιώνες, πορτοκαλαιώνες και ποταμάκια και θα επισκεφτούν τις ορεινές περιοχές του Πηλίου, όπου γίνονται ολιγόλεπτες στάσεις για να θαυμάσετε τη φύση. Κάνοντας βόλτα σε μικρά παραδοσιακά χωριά, σε παλιά μοναστήρια, περνώντας μέσα από δάση, γεφύρια και ποτάμια θα μπορέσετε να γνωρίσετε την ομορφιά του Πηλίου.
Σκι στις Αγριόλευκες
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου λειτουργεί από το 1967 με πρωτοβουλία του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών, έχοντας συνολικά 5 πίστες . Η περιοχή Αγριόλευκες, όπου βρίσκεται το κέντρο, είναι σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο και η κατάβαση των σκιέρ γίνεται ανάμεσα σε οξιές, αγριόλευκες, καστανιές με θέα το Αιγαίο.
Pelion escape
Ένας ιδιαίτερα πρωτότυπος τρόπος να γνωρίσετε τις περιοχές του Πηλίου είναι η πεζοπορία. Από τα περισσότερα χωριά ξεκινούν περιπατητικά μονοπάτια που καταλήγουν σε κάποιον άλλο οικισμό ή κορυφή. Εντυπωσιακές είναι οι διαδρομές που καταλήγουν σε ποτάμια, ρυάκια ακόμα και βάθρες.
Με βάση σας τα Χάνια μπορείτε να πάρετε τα μονοπάτια που καταλήγουν σε χαμηλότερα χωριά, όπως η Μακρυνίτσα και η Πορταριά ή να πάρετε διαδρομές που οδηγούν σε παραλιακές περιοχές, όπως αυτή του Αϊ Γιάννη, του Κισσού και των Αγίων Σαράντα.

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

Connect with us
Insta-στιγμές με έμπνευση από εσάς